Maison à vendre

624000€

3 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 11341959
Immoweb code : 11341959

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
220 mètres carrés habitables
804 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning is zowel geschikt voor een gezin, voor senioren, of als gezinswoning met mogelijkheid voor praktijk voor een vrij beroep.

De ruime inkomhal leidt u links naar een slaapkamer met aansluitende badkamer en rechts naar een lichtrijke woonkamer en keuken, met opberg- en wasruimte. Met uitzicht op de op zuid-oost gelegen achtertuin is er een tweede slaapkamer die ook dienst kan doen als hobbykamer, bureau of consultatieruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich een extra slaapkamer en badkamer en ruime zolder. De zolderruimte kan omgevormd worden naar extra kamers.

Een aparte garage sluit aan bij de woning. De grote tuin rondom de woning geeft een open gevoel.

Deze villa is één van de jongere woningen in de tegen het centrum van Mariakerke gelegen villawijk. De Rodonkstraat is een rustige straat met beperkt doorgaand verkeer. Deze residentieel gelegen villa geniet een uitstekende ontsluiting, met de R4 in de nabijheid voor een vlotte verbinding naar Brussel, Antwerpen of Kortrijk. Met het openbaar vervoer of de fiets bent u zo in hartje Gent.

Op wandelafstand vindt u allerlei faciliteiten, zoals supermarkten, scholen, postkantoor…

De woning is asbestveilig.
Energielabel E : door vervanging van de elektrische verwarming, wordt de vereiste EPC-norm reeds behaald, wat de woning zo goed als instapklaar maakt.

Hebt u interesse? Vraag een afspraak voor bezichtiging via mail. Vastgoedmakelaars gelieve niet te reageren.

Contacter