Maison à vendre

395000€

4 chambres 253 mètres carrés

Immoweb code : 11165936
Immoweb code : 11165936

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
253 mètres carrés habitables
185 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Wij verkopen onze gezellige ruime woning (EPC B) met 4 slaapkamers in Mechelen-Zuid.
Mobi score 9,3/10: bushaltes, winkels, scholen, stedelijk zwembad en stedelijke crèche dichtbij. Mechelen centrum op 2,3 km & station op 1 km. Vlotte toegang tot de E19 en tangent.

De woning is voorzien van een vernieuwd geïsoleerd dak met zonnepanelen (4,1 KWp), nieuwe elektriciteit & riolering, hoogrendement condensatieketel, dubbel beglaasde aluminium ramen, elektrische sectionaalpoort en nieuwe voor- en achterdeur. Op het plat dak is er nog veel ruimte voor een zonneboiler en/of extra zonnepanelen.

Inkomhal (natuurstenen vloer) met toegang tot keuken, wc, kelder en woonkamer (origineel visgraat parket). Centraal is de open haard, gezellig in de winter! De eetkamer is een open aanpalende ruimte. Vanuit de eetkamer kan je via het grote schuifraam naar het zonnige (Z.O.) terras met fruitboompjes. De keuken is geïnstalleerd, heeft een Italiaans gasfornuis (Boretti). De grote bijkeuken met wasruimte geeft toegang tot de garage. Via de achterdeur is het terras bereikbaar.

Granito trap naar nachthal. De 4 ruime slaapkamers hebben veel lichtinval. De vierde slaapkamer is momenteel ingericht als bureau en heeft een balkon.
Badkamer met lavabo, bad en toilet.

De woning beschikt ook over een droge kelder en een geïsoleerde bergzolder.

Parkeerplaatsen voor de deur en voor/in de garage.

Zaterdag 9 & zondag 10 maart zijn er kijkdagen. Afspraak via: [email protected] of 0477 / 23.13.86

Contacter