Maison à vendre

408000€

2 chambres 143 mètres carrés

Immoweb code : 11313444
Immoweb code : 11313444

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
143 mètres carrés habitables
191 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze recent gerenoveerde, lichtrijke woning bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Mechelen.
Deze woonst is gunstig gelegen, nabij verschillende parken, supermarkten en het Sint-Maarten ziekenhuis. Daarnaast is er een vlotte verbinding naar zowel R6 als E19.

De woning heeft een grondoppervlakte van 191 m² en telt in totaal twee verdiepingen (bewoonbare oppervlakte 143 m²) + een kelder (22 m²) + lichtrijke tuin (100 m²). Het huis werd gerenoveerd in 2020.
Het volledige dak werd vernieuwd in 2015.

Op de benedenverdieping bevinden zich de living (zithoek + eetplaats), een ruime keuken en een wasplaats voorzien van de nodige aansluitingen en toilet. Een schuifraam brengt je naar het overdekte terras en de tuin.
Op de eerste verdieping vind je de nieuwe badkamer (inloopdouche, dubbele lavabo en wc) en een ruime gerenoveerde slaapkamer.
Op de tweede verdieping bevindt zich de tweede grote slaapkamer van 28 m². Deze werd ingericht als fitnessruimte en een bureau.
Deze kamer biedt de mogelijkheid en alle voorzieningen om opgedeeld te worden, zo kan er een derde slaapkamer gecreëerd worden.
Tot slot beschikt de woning over een kelder van 22 m², voorzien van elektriciteit die ruimte biedt voor voldoende opslagplaats.





Contacter