Maison à vendre

475000€

5 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11337292
Immoweb code : 11337292

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
250 mètres carrés habitables
548 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze goed onderhouden woning met vijf slaapkamers, zonnige tuin en garage, met centrale ligging nabij scholen, winkels en het station van Mechelen.

Geniet van de praktische indeling en het natuurlijke licht dat de leefruimte en keuken verrijkt, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen. Met zicht op de gezellige tuin met veranda is het wegdromen naar de zomeravonden met familie en vrienden.

Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamer en de gerenoveerde badkamer met zowel bad als douche. De vaste trap brengt ons naar de zolderverdieping waar nog twee kamers aanwezig zijn.

Deze woning heeft een energieprestatiecertificaat (EPC) klasse B, wat wijst op een uitstekende energiezuinigheid. De aanwezigheid van zonnepanelen draagt verder bij aan de duurzaamheid en lage energiekosten van deze woning.

De ligging nabij het station van Mechelen maakt het een perfecte keuze voor pendelaars en gezinnen die op zoek zijn naar een vlotte verbinding met het openbaar vervoer.

Interesse in deze woning? Neem snel contact op voor meer informatie of een bezichtiging via 0478 010 010 of [email protected].

Contacter