Maison à vendre

* 395000€

3 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 11365325
Immoweb code : 11365325
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
175 mètres carrés habitables
873 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren woning met veel potentieel op een perceel van 873m²
Op zoek naar een renovatieprojectje of een kleine ontwikkeling op een toplocatie in Mechelen Zuid? Dan is deze woning, gelegen op 2 percelen met een totale perceelsbreedte van 15m zeker wat u zoekt.
U komt binnen in de woning in de inkomhal, van hieruit bereikt u de woonkamer/voorkamer en indien u doorloopt komt u in de tweede leefruimte waar u beschikt over een open keuken en eetkamer. In de veranda kan u genieten van zeer veel lichtinval en de rust. U beschikt op deze gelijkvloers verdieping ook nog over een badkamer met ligbad en lavabomeubel een berging en apart toilet.
Op de eerste verdieping beschikt u over 2 ruime slaapkamers. Op de tweede verdieping (bereikbaar met vaste trap) beschikt u over een zeer ruime zolder die nog eens kan ingedeeld worden in 2 extra slaapkamers.
In de heerlijke tuin kan u heerlijk genieten na een lange werkdag. Er is ruimte genoeg om ook nog een dierenhok of moestuin te voorzien.
Nog opbergruimte nodig? Dat is geen probleem want u beschikt met deze woning over een droge kelder.
Auto's kan u netjes parkeren op de oprit of in de 2 garageboxen.
De woning en garageboxen zijn gelegen op 2 percelen, waardoor er nog andere opties mogelijk kunnen zijn!
Met deze ligging zit u op een zeer gegeerde locatie in Mechelen-zuid, vlakbij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer, en veel recratiemogelijkheden (

Contacter