Maison à vendre

269000€

2 chambres 122 mètres carrés

Immoweb code : 11372080
Immoweb code : 11372080

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
122 mètres carrés habitables
94 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Woning met 2 slaapkamers in een rustige wijk net buiten de stadskern van Mechelen.

Ligging: deze woning is gelegen in een zeer rustige en gunstige wijk tussen de Battelsesteenweg en de Dijle in Mechelen. Een goede bereikbaarheid naar winkels, scholen, openbaar vervoer en verbindingswegen.

Omschrijving: u betreedt de woning via de inkomhal, die toegang geeft tot de woonkamer en keuken. De lichtrijke woonkamer biedt plaats voor een zit -en eetgedeelte met aansluitend de open keuken. Deze geïnstalleerde keuken geeft uit op een gezellige en overdekt koertje. Naast de keuken ligt een eerste badkamer. Deze is uitgerust met ligbad, wastafel en toilet. De eerste verdieping beschikt over de tweede badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Tot slot bevindt er zich een buitenruimte links naast het huis, waar u gezellig kan vertoeven.

Kortom, een knus huis met gunstige locatie in Mechelen.

EPC: 669 kWh/m²
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Geg. opp zijn indicatief. Stedenbouw in aanvraag. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter