Maison à vendre

299000€

3 chambres 147 mètres carrés

Immoweb code : 11372088
Immoweb code : 11372088

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
147 mètres carrés habitables
95 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Woning met 3 slaapkamers, tuin en achteruitgang in rustige wijk te Mechelen.

De woning vindt u terug in de Kalverenstraat, een zijstraat tussen de Nekkerspoelstraat en de Paardenkerkhofstraat. Een uitstekende locatie qua bereikbaarheid met in de nabijheid winkels, scholen en het station Mechelen-Nekkerspoel.

U betreedt deze woonst via de inkomhal die aansluiting geeft op een zeer ruime woonkamer. In de woonkamer hebt u plaats tot het creëren van een zit -en eetgedeelte. Als u doorloopt richting de keuken situeert zich een tussenhal met apart gastentoilet en berging. De keuken bevindt zich achteraan in de woning en is volledig geïnstalleerd. Van hieruit kan u zich begeven naar de buitenruimte. Via de trap in de hal komt u terecht op de eerste verdieping. Een ruime overloop is aanwezig waar u een ruimte zoals speelkamer, bureau, ... kan voorzien. Verder beschikt het verdiep over een eerste slaapkamer, badkamer en technische ruimte. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel, toilet en aansluiting voor een wasmachine. De zolderverdieping bevat nog twee ruime slaapkamers. Tot slot wordt deze woning compleet gemaakt door het gezellige stadstuintje en achteruitgang naar het park. Kortom, een ruime op te frissen woonst op een goede locatie.

EPC: 196 kWh/m²
Geg opp zijn indicatief / stedenbouw in aanvraag. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigen

Contacter