Maison à vendre

319000€

3 chambres 144 mètres carrés

Immoweb code : 11393673
Immoweb code : 11393673

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
168 mètres carrés de terrain

Description

Instapklare woning met 3 slaapkamers te Hombeek

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare woning met 3 slaapkamers, uiterst gunstig gelegen in een rustige woonwijk te Hombeek.

Deze verrassend ruime gezinswoning werd steeds met de grootste zorg onderhouden en met de jaren gemoderniseerd en geoptimaliseerd (recente dubbele beglazing, vernieuwde CV ketel, zonnepanelen,...). Op het gelijkvloers betreden we de woning via een ruime inkomhal met toilet, dewelke toegang geeft tot de garage en wasplaats. Op de eerste verdieping biedt een lichtrijke woonkamer met aansluitend geïnstalleerde keuken een ideale thuis. Via de nachthal op de tweede verdieping bereiken we nog 3 mooie kamers en een vernieuwde badkamer met inloopdouche. De inpandige garage en ruime oprit bieden voldoende parkeergelegenheid. En indien u niet binnen wilt vertoeven, kan u heerlijk tot rust komen in de aangename tuin.

De gunstige ligging is tevens een troef, gelegen nabij het dorpscentrum met scholen, winkels en tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden. Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd via openbaar vervoer en belangrijke invalswegen centraal tussen Brussel en Antwerpen.

Contacter