Maison à vendre

2 chambres 183 mètres carrés

Immoweb code : 11005229
Immoweb code : 11005229

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
183 mètres carrés habitables
2179 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze knap gerenoveerde woning is landelijk gelegen op een mooi perceel van 2.179 m², op een boogscheut van het bruisende centrum van Hoogstraten.

 Tevens heeft u een vlotte verbinding met de autosnelweg E19 (Antwerpen - Breda). U geniet een prachtig vrij uitzicht over de omliggende weilanden.

 

De woning onderging een totale renovatie sinds 2008 en hierbij werd gebruik gemaakt van degelijke en kwaliteitsvolle materialen. Zo werd o.a. het dak vernieuwd en geïsoleerd, de spouw geïsoleerd, de vloeren geïsoleerd en vernieuwd, leidingen vervangen van elektriciteit en verwarming, bepleistering vernieuwd, alsook keuken en badkamer werden volledig vervangen.

 

Indeling:Op de benedenverdieping vindt u de inkomhal en een ruime woonkamer met open, luxueuze keuken. Tevens heeft u nog een handige wasplaats met extra douchecel en badkamermeubel en een apart toilet. De garage werd omgetoverd tot een volwaardige kamer met ingebouwde kasten en kan dienst doen als extra slaapkamer, hobbyruimte of bureel. 

De eerste verdieping herbergt 2 royale slaapkamers, een overloop en een prachtige, luxueus ingerichte badkamer met dubbele douche, badkamermeubel met dubbele lavabo en toilet. 

 

De tuin werd mooi aangelegd onder architectuur en beschikt over een dubbele carport, tuinberging en een zonnig terras, waar u heerlijk kan genieten van de middag-en avondzon.

Contacter