Maison à vendre

* 299000€

3 chambres 158 mètres carrés

Immoweb code : 11078965
Immoweb code : 11078965
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
158 mètres carrés habitables
428 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Woonproject "Braam" bestaat uit 4 zeer energiezuinige (BEN) afgewerkte nieuwbouwwoningen, 6 casco+ woningen en 1 bouwgrond voor een vrijstaande woning, rustig gelegen in een doodlopende straat in het centrum van Meerhout, op wandelafstand van de Markt, school, lokale winkels, openbaar vervoer, ... , en met een vlotte verbinding naar de omliggende gemeentes Geel, Mol, Balen, Laakdal en Ham en de E313.

LOT 2B:

Via de inkomhal, met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, komt u in de open L-vormige leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek, eethoek en een open keuken. Dankzij de 3 grote ramen geniet u aangenaam veel lichtinval in de leefruimte. Verder is er een berging/wasplaats met voorzieningen voor het plaatsen van een douche, en een inpandige garage.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op 3 slaapkamers (waarvan één met ruimte voor een dressing), een badkamer (met ruimte voor douche, ligbad en dubbele wastafel), en een apart nachttoilet.

De kwalitatief gebouwde woningen tellen 3 slaapkamers en hebben bewoonbare oppervlaktes van 153 tot 165 m². Eén lot wordt als bouwgrond met bouwvergunning voor een OB aangeboden. De perceeloppervlaktes variëren tussen 422 en 652 m².

Deze woning wordt casco+ aangeboden waardoor u de vrije keuze behoudt in de volledige afwerking van de woning. Indien gewenst kan deze woning ook verder afgewerkt worden door de projectontwikkelaar.

Ce bien fait partie du projet Aardbezienstraat

Contacter