Maison à vendre

394000€

3 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 11313786
Immoweb code : 11313786

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze instapklare nieuwbouw BEN (Bijna-energieneutraal) woning is gelegen in de Bergmolenstraat in het centrum van Melsele. U beschikt over een diepe achterliggende tuin met ruim terras en voldoende parkeergelegenheid in de straat.

De indeling van de woning is als volgt: U betreedt de nieuwbouw woning via de inkomhal. In de hal is er een apart toilet, een ruime technische berging en een fietsenberging. Verder door heeft u de gezellige zithoek met aansluitend de eethoek en keuken. Via het grote schuifraam bereikt u het terras en de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Via de vast trap bereikt u de zolderverdieping, volledig afgewerkt als derde slaapkamer.

Nog enkele troeven van dit pand: Lucht/water warmtepomp met vloerverwarming zowel op het gelijkvloers als op de verdiepingen, zonnepanelen zijn voorzien volgens de EPB-studie, een laag energiepeil conform de geldende normen E-peil van E30 of lager, verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk en vermindering van de onroerende voorheffing.
Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten!
De plannen & lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken.

Contacter