Maison à vendre

294000€

3 chambres 131 mètres carrés

Immoweb code : 11379139
Immoweb code : 11379139

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
131 mètres carrés habitables
128 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gezellige woning met 3 (mog.4) slaapkamer en stadstuin!

Ligging: Rustig doch centraal gelegen nabij de Groenendaallaan. Scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: U kan deze woning vinden aan de Ferdinandusdijkstraat. We betreden deze woning via de inkomhal, voorzien van een gastentoilet. Vooraan vinden we de lichtrijke leef- en eetruimte. Aansluitend de ruime keuken met aansluitend een aparte wasplaats. De keuken is voorzien van een gasvuur, dampkap, vaatwasser en oven. Via de keuken krijgt u toegang tot de gezellige stadstuin. Op de 1ste verdieping vinden we 2 slaapkamers alsook de badkamer. De kleinste slaapkamer is enkel geschikt als kinderkamer. De grote slaapkamer is voorzien van ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een toilet, ruime inloopdouche en dubbele lavabo. Op de 2de verdieping vinden we een ruime zolderkamer die opgesplitst kan worden naar 2 slaapkamers. Deze kamer is voorzien van ingemaakte kasten. Onderaan de trap is de toegang tot de kelder via een luik.

Bijzonderheden:

- Rolluiken
- Muur van de keuken is bezet en geïsoleerd
- EK conform

Opp cfr. EPC
Opp. indicatief

P-score
A
G-score
A



Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter