Maison à vendre

3 chambres 166 mètres carrés

Immoweb code : 10114361
Immoweb code : 10114361

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
166 mètres carrés habitables
225 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Instapklare woning op 225m² met een unieke ligging te Meulebeke.

Ligging:  Deze woning is gelegen in het Kerkdorp 't Veld op de grens met Ardooie. Op wandelafstand van Provinciaal Domein 't Veld, lagere school, bakker, slager,... . Vlotte verbinding richting de E403, Tielt, Pittem, Ingelmunster,... 

Indeling: 

Gelijkvloers:

Via de inkomhal tevens traphal komen we links in de woonkamer met zit- en eetplaats. Van hieruit hebben we zicht op de tuin. Verder hebben we een apart toilet met handenwasser. Daarnaast komen we in de keuken die voorzien is van een inductiekookplaat, dampkap, oven, microgolf, koelkast, diepvries, vaatwasser, enkele spoelbak en ontbijthoek. Achterde keuken vinden we de provisieberging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. 

Eerste verdiep:

Op het eerste verdiep vinden we 3 volwaardige slaapkamers van resp. 3,7m x 3,7m; 3,7m x 3,3m en 2,6m x 2,5m. Daarnaast hebben we de badkamer met douche, dubbele lavabo in meubel, toilet en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Er is ook een kelder aanwezig.

Tuin:

De woning beschikt over een onderhoudsvriendelijke tuin met terras die volledig omheind is. Aan de zijkant (links) van de woning hebben we een aparte doorgang om de tuin te bereiken. 

Parkeren:

In de straat is er voldoende plaats om te parkeren.

PLUSPUNTEN:

- Intapklare en goed onderhouden woning;

- Vlotte bereikbaarheid (invalswegen);

- Re

Contacter