Maison à vendre

299000€

4 chambres 236 mètres carrés

Immoweb code : 11127301
Immoweb code : 11127301

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
236 mètres carrés habitables
314 mètres carrés de terrain

Description

Halfopen bebouwing tegenover duinen te Middelkerke: 4 slaap…

Welkom bij deze leuke halfopen bebouwing, perfect gelegen tegenover duinen van Middelkerke. Deze woning biedt niet alleen uitzicht op de natuurlijke pracht van de duinen, maar ook alle comfort en ruimte die je nodig hebt voor een heerlijk leven aan de kust.

Met vier slaapkamers is deze woning ideaal voor families die op zoek zijn naar voldoende ruimte. De ruime kamers bieden allemaal voldoende privacy en comfort, zodat iedereen zijn eigen plekje kan vinden. Of het nu gaat om een gezellige avond met het gezin of een rustige nachtrust na een dag vol avontuur aan de kust, hier voel je je altijd thuis.

De zonnige tuin is een ware oase van rust en sereniteit. Geniet van de warme zonnestralen terwijl je ontspant op het terras of speel samen met de kinderen in het gras. Met de duinen als achtergrond is dit de perfecte plek om te genieten van het buitenleven, te barbecueën met vrienden of gewoonweg te ontspannen na een drukke dag.

De ligging van deze woning is werkelijk uniek. Met de duinen als je voortuin, ben je slechts een steenworp verwijderd van het prachtige strand van Middelkerke. Hier kun je eindeloos wandelen langs de kustlijn, genieten van de zeebries en de golven horen breken. Daarnaast bevind je je ook dicht bij alle voorzieningen die Middelkerke te bieden heeft, waaronder winkels, restaurants en recreatieve activiteiten.

Mis deze unieke kans niet om te wonen op een plek waar natuur, comfort en gezelligheid samenkomen en plan een afspraak in via [email protected]

Contacter