Maison à vendre

285000€

3 chambres 152 mètres carrés

Immoweb code : 11297979
Immoweb code : 11297979

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
152 mètres carrés habitables
180 mètres carrés de terrain

Description

Rijwoning met 3 slaapkamers en zonnige buitenruimte vlakbij…

We zijn verheugd u te kunnen voorstellen aan Oostendelaan 88, een quasi instapklare woning die te koop staat vlakbij het bruisende centrum van Middelkerke, op steenworp afstand van het strand.
Met 3 slaapkamers en een ruime zolder biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin. Of het nu gaat om een studeerkamer, een speelkamer of een extra logeerkamer, u zult zeker genoeg ruimte vinden om aan al uw wensen te voldoen. De kamers zijn licht en luchtig, en bieden een comfortabele en rustgevende sfeer.

Een ander hoogtepunt van dit pand is het verharde terras/stadstuin. Dankzij het slimme ontwerp is deze zone uitermate onderhoudsvriendelijk, zodat u volop kunt genieten van uw vrije tijd zonder al te veel tuinwerk.
Ook de elektriciteit is conform.

Oostendelaan 88 biedt u niet alleen een ruime leefruimte, maar ook een geweldige locatie. Met het centrum van Middelkerke voor de deur heeft u alle voorzieningen binnen handbereik, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer. Bovendien bent u slechts een korte wandeling verwijderd van de prachtige stranden en het vernieuwde casino.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen via [email protected] of 0499 74 89 74.

We staan klaar om u te verwelkomen in uw nieuwe thuis.

Troeven
*centrum Middelkerke
*3 slaapkamers
*EK conform
*instapklaar
*gezellige buitenruimte met aangelegd terras


1) Zones urbaines

Wg : zone résidentielle


2) Patrimoine protégé : non
3) Patrimoine class…

Contacter