Maison à vendre

349000€

3 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 11301422
Immoweb code : 11301422

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
165 mètres carrés habitables

Description

Gerenoveerde energiezuinige rijwoning met 3 slaapkamers en t

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze rijwoning is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer en werd recent volledig gerenoveerd volgens de huidige energetische normen. Daarnaast geniet deze woning ook van een goede bereikbaarheid door diverse invalswegen en de nabijheid van de op- en afritten van de R4 en E34.

De indeling is als volgt: inkomhal met gastentoilet en vestiaire, ruime leefruimte (52m²) met open keuken die voorzien is van een frigo, diepvries, inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, oven, microgolf en vaatwasser. Naast de keuken is nog een praktische berging voorzien.

Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers en een badkamer die voorzien is van een badkamermeubel, inloopdouche en tweede toilet. Via een vaste trap kan u naar de tweede verdieping waar nog een derde slaapkamer is.

EPC: 98 kWh/m²jaar – label A
KEI conform
Asbestveilig
Dubbele beglazing met alu
Cv op gas

Komt u graag zelf de troeven ontdekken van deze woning? Aarzel dan niet om ons te contacteren. U kan ons bereiken via telefoon op 0470 211 482 of via [email protected]

Contacter