Maison à vendre

575000€

5 chambres 339 mètres carrés

Immoweb code : 11397509
Immoweb code : 11397509

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
339 mètres carrés habitables
453 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze elegante woning biedt een unieke combinatie van comfortabel wonen en een functionele ruimte. Overal zijn er ruime ingebouwde kasten en alles is hoog kwalitatief afgewerkt. Op het gelijkvloers van deze veelzijdige woning bevindt zich een inkomhal die leidt naar de gezellige leefruimte met een sfeervolle open haard . Verder bevindt zich op het gelijkvloers een compleet ingerichte keuken en een bijkeuken, de bureauruimte, het toilet en de multifunctionele ruimte. In de rustige tuin kan er volop genoten worden tijdens de lente en zomerdagen! Achteraan de tuin bevindt zich de garage voor 2 auto's.
Op de ruime eerste verdieping vinden we vijf slaapkamers eveneens met ingemaakte kasten, een hobbyruimte, de badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad, het apart toilet en tenslotte de tweede (nog in te richten) badkamer.
Op de tweede verdieping is er een ruime zolderruimte met nog een aparte zolderkamer en helemaal beneden bevindt zich de ruime koele en droge kelder.
De multifunctionele ruimte (opp : +/- 31 m²) was voorheen de apotheek, ideaal voor een winkel of vrije beroepers.
Zoals je merkt is de bewoonbare oppervlakte van dit huis heel groot en kun je direct genieten van het comfort van uw nieuwe thuis.
Heeft u vragen of wenst u een bezoek in te plannen? Neem vandaag nog contact op via mail: [email protected] of telefonisch (0472 552129). GEEN IMMO.
Je kan ook inschrijven op de bezoekdag die zal plaatshebben op zaterdag 8 juni via mail of telefoon.

Contacter