Maison à vendre

229000€

3 chambres 159 mètres carrés

Immoweb code : 11110260
Immoweb code : 11110260

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
159 mètres carrés habitables
1015 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: de woning is gelegen op zo'n 10 minuten van Lommel centrum en zo'n 12 minuten van Mol centrum. Faciliteiten (onderwijs, bakker, winkels...) zijn aanwezig in de directe omgeving.

Indeling: Inkomhal, living, eetruimte, keuken, badkamer, toilet, veranda, kelder, berging, 3 slaapkamers

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal. Langs hier kunt u verder naar de gezellige leefruimte. De vele raampartijen zorgen hier voor voldoende lichtinval. Aansluitend vindt u de eetkamer en de keuken welke gedeeltelijk geïnstalleerd is. Nog op het gelijkvloers is de badkamer voorzien van een lavabo en douche. Aan de achterkant van de woning is een ruime veranda, hierdoor staat u in direct contact met de tuin.
De ruime kelder biedt voldoende bergruimte. Ook de bovenverdieping beschikt over een efficiënte opslagruimte en 3 ruime slaapkamers. Verder is de woning voorzien van rolluiken en een aparte garage van zo'n 19 m². De totale perceeloppervlakte bedraagt 1.015 m² (cfr kad.legger)
Bruikbare oppervlakte cfr. EPC: 159 m²

- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting
- P-score: A / G-score: A

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter