Maison à vendre

3 chambres 240 mètres carrés

Immoweb code : 11105521
Immoweb code : 11105521

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
240 mètres carrés habitables
172 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT - Overeenkomst wordt eerstdaags getekend

Virtuele tour en plannen: www.bellesvastgoed.be/te-koop/mortsel-zilverbeeklaan-21

Deze woning met 3 slaapkamers, oprit en garage vinden we in een gezellige wijk in Mortsel, op een absolute toplocatie. Gelegen in een zeer rustige, groene woonwijk met zicht op een parkje en toch dichtbij winkels, recreatie en openbaar vervoer.

We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet. Met de trap bereiken we de leefruimte op de 1e verdieping. De living beschikt over zeer grote raampartijen met uitzicht over het groen in het midden van de straat. Momenteel is de keuken een aparte ruimte die mogelijks kanworden opengetrokken. Het overdekte terras biedt uitzicht over het perceel.

Op de 2e verdieping vinden we 3 slpks en een badkamer. Deze is voorzien van een bad, wastafel en toilet. De zolder is toegankelijk via een zolderluik.

Op het glv vinden we een zeer ruime garage, 2 bergingen en een wasplaats. Achter de garage (in de tuin) werd een werkplaats gebouwd. Indien gewenst kan deze worden verwijderd en plaats maken voor een tuin van ca. 60m² (zuidoost gericht!).

De woning wordt verwarmd met een recente condensatieketel op gas. De ramen werden onlangs vernieuwd en zijn voorzien van dubbele hoogrendementsbeglazing. De zoldervloer werd geïsoleerd. Overal betonnen constructie. Momenteel is de woning verhuurd aan een stabiele huurder.

Contacter