Maison à vendre

275000€

6 chambres 231 mètres carrés

Immoweb code : 11399873
Immoweb code : 11399873

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
231 mètres carrés habitables
153 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Openhuizendag 08/06 van 11:00 tot 12:00
Karaktervolle woning (231m²) met gezellige stadstuin, biedt tal van mogelijkheden (tweewoonst/co-housing) op centrale ligging te Mortsel!

Ligging: Gelegen op centrale ligging te Mortsel, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, eetkamer, keuken, badkamer (1), hal, polyvalente ruimte, masterbedroom, badkamer (2), nachthal, masterbedroom, twee gastenkamers en stadskoer!

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot een gezellige leefruimte en eetkamer. Aansluitend een eerste keuken, deels-geïnstalleerd met mogelijkheden en een badkamer met zitbad. Op de eerste verdieping treffen we een tweede leefruimte of masterbedroom met mogelijkheden en een tweede keuken en badkamer. Op de tweede verdieping voorziet de woning twee ruime kamers en een zolder met mogelijkheden. Tot slot is er ook nog een gezellige stadstuin. De woning moet opgefrist worden maar biedt tal van mogelijkheden voor grote gezinnen, tweewoonst, mantelzorg, etc.

Kortom: Karaktervolle woning met authentieke elementen biedt tal van mogelijkheden op centrale ligging te Mortsel!

Bijzonderheden:
- toplocatie
- dubbele beglazing met
- stadskoer
- co-housing/tweewoonst/mantelzorg


Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 552Kwh/m²jaar

Contacter