Maison à vendre

595000€

3 chambres 197 mètres carrés

Immoweb code : 11302905
Immoweb code : 11302905

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
197 mètres carrés habitables
1931 mètres carrés de terrain

Description

Gerenoveerde woning met ruime tuin in rustige wijk

Deze halfopen bebouwing werd volledig gerenoveerd met kwalitatieve en tijdloze materialen. De volledige woning is voorzien van modern comfort. De woonkamer vormt een knap geheel met de open ingerichte keuken. Er werd een nieuwe achterbouw geplaatst met grote ramen, dit maakt dat je veel lichtinval hebt. Tevens heb je hierdoor een directe connectie met de ruime tuin. Met een perceelsoppervlakte van ±19 are beschik je over een zeer mooie tuin.

De woning heeft verder 3 slaapkamers een ruime badkamer en een douchekamer. Bij goed weer kan je heerlijk vertoeven in de tuin. Het aangelegde terras nodigt uit om een glaasje te drinken of voor een gezellige BBQ met vrienden.In de tuin is tevens een garage voorzien die zorgt voor extra opbergruimte.

De woning is gunstig gelegen in een rustige en residentiële woonwijk op de grens van Muizen en Hever. Invalswegen zijn hier een zeer grote troef, zo ben je op slechts 5 min van de autostrade. Tevens heb je een vlotte verbinding naar Mechelen en Leuven. Op 7km afstand heb je het bekende Kampenhout-sas waar je tal van winkels en supermarkten hebt.

Contacter