Maison à vendre

230000€

3 chambres 116 mètres carrés

Immoweb code : 11173042
Immoweb code : 11173042

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
116 mètres carrés habitables
2661 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze volledig te renoveren gelijkvloerse woning kunnen we terugvinden in het gezellige Nieuwerkerken. Het pand is gelegen op een knap perceel van maar liefst 26A 61ACA. We bevinden ons hier vlakbij het centrum van Nieuwerkerken met eveneens een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Sint-Truiden als Hasselt.
De locatie geeft ons de ideale combinatie tussen een goede bereikbaarheid en de nodige rust en privacy. Kortom, voor ieder wat wils!

De woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1953.
Gezien de leeftijd en de toestand van het pand dient men rekening te houden met een totaal renovatie waardoor dit het pand bij uitstek is voor de doe-het-zelvers onder ons. Hierdoor heeft dekoper carte blanche om het volledig naar zijn smaak in te richten en af te werken. Mits de nodige creativiteit en handigheid kan deze woonst probleemloos omgetoverd worden tot een echt (t)huis.

Bent u op zoek zijn naar een renovatieproject en dit in een groene omgeving? Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 011/98.88.98 of via [email protected]

Contacter