Maison à vendre

209000€

3 chambres 129 mètres carrés

Immoweb code : 11298774
Immoweb code : 11298774

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
129 mètres carrés habitables
650 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren woning met 3 slaapkamers en een prachtige tuin in het centrum van Nijlen.

Deze te renoveren woning, gelegen nabij het centrum van Nijlen heeft zeer veel potentieel. De woning bevindt zich op een mooi stuk grond en biedt tal van mogelijkheden voor een ideale gezinswoning. De ligging nabij het centrum zorgt voor een gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen en faciliteiten in de buurt.

Bij binnenkomst op de gelijkvloerse verdieping tref je een leefruimte, badkamer en keuken aan. Daarnaast is er nog een extra ruimte die je kan implementeren in de leefruimte, kan gebruiken als bureauruimte, … Aangrenzend aan de keuken heb je een extra bergruimte en een veranda.
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers terug met eventueel een mogelijkheid tot een vierde slaapkamer.
De tuin van deze woning is een groot pluspunt. Deze loopt diep door en is west gericht. Het is een heerlijke plek om tijd door te brengen en biedt veel privacy.

Dit is een unieke kans om je droomhuis te creëren in een prachtige omgeving. Contracteer ons voor meer info of een afspraak.

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter