Maison à vendre

429000€

3 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11299136
Immoweb code : 11299136

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés habitables
485 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deels gerenoveerde halfopen bebouwing met 3 slaapkamers, garage en tuin.

Deze woning is ideaal gelegen in een rustige en toch een centrale buurt. Achter de woning strekt zich een prachtig groen landschap uit terwijl de nabijheid van scholen, winkels en invalswegen extra comfort biedt.

Vanuit de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke woon -en eetkamer. Tussen de geïnstalleerde en vernieuwde keuken werd glaswerk voorzien dewelke beide ruimtes in interactie brengt met elkaar. Vanuit deze keuken heb je toegang naar de wasplaats, toilet en de veranda.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een nachthal en een volledig vernieuwde badkamer die uitgerust is met eenenkel lavabomeubel, inloopdouche, ligbad en toilet.

Verder is er nog een berging, ruime garage en tuinberging .

Een groot pluspunt van deze woning is de prachtige zuidwestelijk georiënteerde tuin, die een adembenemend uitzicht heeft op weien.
Mis deze unieke kans om deze instapklare woning te bezichtigen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Extra's:
- Elektriciteit conform AREI
- Rolluiken aanwezig
- Gunstige EPC-score Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter