Maison à vendre

3 chambres 196 mètres carrés

Immoweb code : 10827311
Immoweb code : 10827311

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
196 mètres carrés habitables
411 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Karaktervolle en instapklare woning in het centrum van Appelterre. Ruime bewoonbare oppervlakte van 196m² op perceel van ca. 4 are in landelijke en bosrijke omgeving. Bushalte en station op wandelafstand. Ninove centrum op 10 minuutjes. De woning werd grotendeels gerenoveerd over de laatste jaren en smaakvol ingericht met behoud van authentieke elementen. Alle ramen werden vernieuwd met hoogrendementsglas (PVC) , nieuwe condenserende verwarmingsinstallatie, elektriciteit conform, de woning is asbestveilig en zoldervloerisolatie aanwezig,….
Indeling: imposante inkomhal met originele vloer, gezellig salon en afzonderlijke eetkamer, keuken met toegang tot zonnig terras en badkamer met bad, douche en toilet. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers (16m², 13m² en 10m²). De zolderverdieping is toegankelijk met vaste trap (56²) en kan nog makkelijk ingericht worden tot meerdere slaapkamers.
Aangrenzend aan de woning is er een ruime garage (27m²) met nieuwe geautomatiseerde sectionaalpoort. Alle aansluitingen ook aanwezig voor wasplaats. De woning is grotendeels onderkelderd wat zorgt voor heel wat extra opbergruimte.
De tuin is volledig omheind met nog een tuinberging en vijver. Te bezoeken!
P score: D. G score: D

Contacter