Maison à vendre

388000€

4 chambres 190 mètres carrés

Immoweb code : 11302498
Immoweb code : 11302498

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
190 mètres carrés habitables
1729 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Loft

Désolé il n'y a pas de traduction française. Natuur en omgeving liggen aan de basis van de nieuwe functie die in 1992 aan ‘het maïskot’ werd gegeven: 4 lofts werden gecreëerd door architect Frank Delmulle.

Door de vlotte verbinding met de E17 sta je op 20 minuten in Gent, op 10 minuten in Waregem.

Delmulle koos resoluut voor de dualiteit tussen verleden en toekomst. Het oude gebouw bleef zo authentiek mogelijk. Langs de tuinzijde werd een immense glasgevel toegevoegd; een ‘vlies’ tussen de binnenruimte en de groene omgeving.

De hoge loofhoutbomen in de tuin werken als een natuurlijke zonnescreen; in de zomer creëren de bomen schaduw, in de winter wordt door het vallen van de bladeren, een maximum aan licht doorgelaten.

De loft is volledig intact en conform het originele ‘90s concept.

In het verhoogde middenstuk bevindt zich het keukenblok, wat lager: de badkamer met douche en o.a. originele Philippe Starck kranen.

Momenteel ingericht met 4 slaapkamers, waarvan 1 met verschuifbare dressingskast is men trouw gebleven aan het originele principe van een loft. Daarbij kan de bewoner zelf de ruimte naar eigen behoefte indelen en zo het aantal slaapkamers of liever een bureel of praktijkruimte kiezen.

Een poortje in de gemeenschappelijke tuin geeft toegang tot een schitterende groenzone waar de Oude Leie doorheen kronkelt. De huidige bewoners gaan via het wandelpad op zondag naar de markt in Zulte. Heerlijk!

Neem

Contacter