Maison à vendre

470000€

3 chambres 278 mètres carrés

Immoweb code : 11327414
Immoweb code : 11327414

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
278 mètres carrés habitables
382 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklare BEN-woning met 3 slaapkamers en carport à 6 % BTW*


Deze moderne en energiezuinige nieuwbouwwoning is gelegen op rustige en groene locatie in Onze-Lieve-Vrouw-Olen. De woning beschikt over een tuin, terras, carport en een fietsenberging. De tuin is omringd door beplanting waardoor er voor de nodige privacy wordt gezorgd.

De woning is ingedeeld als volgt: een ruime leefruimte met open keuken, ruime berging, gastentoilet, inkomhal, trap naar de bovenverdieping, drie slaapkamers en een badkamer met apart toilet. Er is tevens een vaste trap naar de zolderverdieping voorzien die mogelijkheden tot afwerking voorziet. Boven is de woning geschilderd, de tuin aangeplant en dus volledig instapklaar!

De laatste energiezuinige technieken werden voorzien, zijnde vloerverwarming in combinatie met lucht-waterwarmtepomp, ventilatie D-systeem, aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing en zonnepanelen. Hierdoor kan u genieten van een fiscaal voordeel: 100 % vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar. Het e-peil zal aldus maximum 20 bedragen.

Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek op 014 70 51 58 of via [email protected]


Overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A

*indien u voldoet aan de voorwaarden

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom

Contacter