Maison à vendre

2 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 10504734
Immoweb code : 10504734

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
220 mètres carrés habitables
404 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT

Deze mooie, lichtrijke woning op een perceel van 404m² ligt in de dorpskern van Oordegem.
Op wandel - en fietsafstand kan je een bakker, kinderopvang, school, restaurant, café en bushalte vinden. Kortom alles in de buurt!

De woning is in goede algemene staat en werd de voorbije jaren gerenoveerd. Er is centrale verwarming op aardgas en is volledig instapklaar op enkele opfrissingswerken na.

Bij het binnenkomen kom je via de gang in de ruime en lichtrijke leefruimte. Deze is nu ingedeeld in een zit- eetruimte, een ruimte waar tal van mogelijkheden zijn. Verwarmen kan je hier met een inbouwcassette.
De nieuwe en praktisch geïnstalleerde keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap en ingebouwde oven en kasten. Van hieruit kan je naar de volledig afgesloten tuin gaan met overdekt terras en een garage.
Verder op het gelijkvloers is er nog een badkamer met een dubbel wasmeubel, toilet, douche en bad, alsook aansluiting voor was-en droogmachine.

Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een apart toilet. Alsook een vaste trap naar de te renoveren zolderruimte die functie kan bieden tot extra slaapkamer.

Wens je een bezoek in te plannen voor deze woning? Dit kan via https://www.albert.immo/nl/pand/huis-te-oordegem-7898735

Contacter