Maison à vendre

3 chambres

Immoweb code : 11072450
Immoweb code : 11072450

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
196 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Geriefelijk en netjes onderhouden rijwoning zeer gunstig gelegen te Oostende-Raversijde! Op enkele minuutjes wandelen van het strand en met het openbaar vervoer ben je in no-time in Oostende of Middelkerke! Kindvriendelijk en in de nabijheid van verschillende handelszaken!

Rijwoning (bewoonbare opp: 179 m²) bestaande uit een ruime inkomhal waar het nostaligisch karakter van de woning zeker kan in teruggevonden worden! Afzonderlijke woonkamer met een tegelvloer op de ondergrond en raamwerk in PVC schrijnwerk voorzien van rolluiken. Geriefelijk en volwaardige keuken aanwezig die op heden zeker nog functioneel is! Er is een kookplaat, dampkap en koelkast voorzien. Mededankzij de grote lichtkoepel is er heel wat natuurlijk daglicht in de keuken. Aansluitend kan de bijkeuken teruggevonden worden waar er een en ander kan gestapeld worden. Verder is er nog een toilet terug te vinden. De achterbouw biedt toegang tot de zongerichte tuin waar het heerlijk vertoeven is in volledige privacy!
Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer en 3 ruime slaapkamers telkens voorzien van rolluiken. Een van de kamers is verder voorzien van een extra wasmogelijkheid. Solide gebouwd! Betonnen structuur!
Geheel overzolderd (tevens in beton!) waar er mogelijkheid is om 2 extra kamers te creëren! Het dak werd recentelijk volledig vernieuwd met nieuwe dakgebinten, dakpannen, dampscherm en isolatie! Renovatieplicht.

Aan de voorzijde van de woning kan u uw wagen parkeren! Bent u op zoek naar ee

Contacter