Maison à vendre

195000€

1 chambre

Immoweb code : 11237951
Immoweb code : 11237951

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
146 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze te renoveren rijwoning in centrum Oostende ligt in een rustige woonbuurt, dichtbij alle winkels, openbaar vervoer en scholen. Bovendien bevindt de woning zich op wandelafstand van het strand.

Het bevat onder andere een inkomhal, benedenverdieping met toilet, douchekamer, zongerichte tuin en meerdere bergingen, een eerste verdieping met lichtrijke leefruimte en keuken (+ toilet) en een tweede verdieping met badkamer, slaapkamer en toegang tot een bergzolder. Er is voldoende mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer(s).

De woning is reeds overal voorzien van dubbele beglazing (PVC ramen). Alle voorzieningen zijn aanwezig, waardoor het eventueel mogelijk is om de woning onmiddellijk te betrekken en in fasen te renoveren.

Kortom, het ideale woonproject aan de kust. Maak gerust een afspraak om de woning te bezichtigen.

Deze woning is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Hierbij moet de woning binnen de 5 jaar verplicht gerenoveerd worden naar label D of beter. Kopers die zich verbinden om de woning te renoveren genieten een verlaagd registratietarief van 1%.

Contacter