Maison à vendre

349000€

5 chambres 194 mètres carrés

Immoweb code : 11275299
Immoweb code : 11275299

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
194 mètres carrés habitables
298 mètres carrés de terrain

Description

Kangoeroewoning in uiterst rustige straat te Vogelzang, Oos…

?? Uiterst Ruime Gezinswoning met Kangoeroe-optie in Pontonstraat, Oostende
Welkom bij deze prachtige gezinswoning, gelegen in de rustige en charmante Vogelzang wijk van Oostende, op de Pontonstraat. Deze woning biedt niet alleen voldoende ruimte voor een groot gezin, maar heeft ook de ideale indeling om comfortabel twee gezinnen onder één dak te huisvesten.
Met in totaal 5 slaapkamers en twee badkamers is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en te genieten van privacy. De woning is zorgvuldig ontworpen met het oog op functionaliteit en comfort, waardoor het een perfecte plek is voor samenwonen met meerdere generaties of het creëren van een kangoeroe-woning.
Buiten is er een verzorgde tuin, perfect voor ontspanning en recreatie, compleet met een garage en voldoende ruimte om meerdere auto's te parkeren. De rustige ligging draagt bij aan het vredige en serene karakter van deze woning, terwijl de nabijheid van de snelweg het reizen gemakkelijk maakt voor werk of vrije tijd.
Mis deze unieke kans niet om deze ruime gezinswoning te bezichtigen en te ontdekken hoe het uw droom van comfortabel samenwonen kan vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging. We kijken ernaar uit om u rond te leiden en u te laten zien wat deze prachtige woning te bieden heeft! ??
Troeven:
*Uiterst ruim - ideaal voor grote gezinnen of kangoeroe-woning
*5 slaapkamers en 2 badkamers voor voldoende privacy
*Ve

Contacter