Maison à vendre

449000€

4 chambres 307 mètres carrés

Immoweb code : 11300688
Immoweb code : 11300688

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
307 mètres carrés habitables
185 mètres carrés de terrain

Description

Karaktervolle woning met grote praktijkruimte op centrale l…

Volg Benjamin Eneman om als eerste uw droomwoning te vinden!
-------------------------------------
Wenst u meer informatie ? Of wenst u een schatting van uw huidige woonst met een op maat gemaakte verkoopstrategie ?
-------------------------------------
Direct contact is mogelijk via Messenger of [email protected]
-------------------------------------

Welkom thuis in deze karaktervolle woning, perfect gelegen op de Elisabethlaan 368 te Oostende. Deze woning biedt het beste van twee werelden: een centrale ligging en moderne voorzieningen gecombineerd met de charme van een historisch pand.
Daterend uit 1925, onderging deze woning een volledige transformatie in 1997, waarbij alle aspecten werden gemoderniseerd en aangepast aan hedendaagse normen. Van het vernieuwde dak tot de elektriciteit en leidingen, elk detail is zorgvuldig aangepakt.
Een opvallend kenmerk van deze woning is de bel-etage met een ruime woonkamer en een open keuken van hoogwaardige kwaliteit. Deze centrale leefruimte biedt een ideale plek voor ontmoetingen en gezelligheid. Het aangrenzende terras biedt een perfecte plek voor ontspanning en entertainment, met directe toegang tot de tuin.
De kelderverdieping is omgebouwd tot een veelzijdige praktijkruimte. Deze ruimte biedt een scala aan mogelijkheden met een geïntegreerde douche, sauna en drie aparte verdeelruimtes. Met toegang tot de tuin is deze praktijkruimte volledig afgezonderd van het woongedeelte, wat zowel fiscaal als praktisch voordelig is.
M…

Contacter