Maison à vendre

425000€

3 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 11362817
Immoweb code : 11362817

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
175 mètres carrés habitables
284 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
De woning beschikt over een EPC label A en is dus zeer energiezuinig. Op het dak liggen 12 zonnepanelen die de woning van groene stroom voorzien.

De woning heeft een top ligging in een rustige verkaveling in de populaire buurt Stene Dorp, op minder dan 500m van de dorpskern, scholen, winkels, De Schorre, de tuinen van Stene en het Groen lint. Op 3,80 km van het centrum en het strand.

Deze woning omvat:
- Gelijkvloers: hal met trap in beuk, gastentoilet met lavabo, woonkamer met groot schuifraam naar het terras; open keuken met inbouwtoestellen en handige berging met ingemaakte kasten, garage met aansluiting voor wasmachine en veel opbergruimte in de ingemaakte kasten.
- Eerste verdieping: overloop met zolderluifel, grote badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbel wasmeubel en toilet. De woning heeft drie slaapkamers. Eén ervan is momenteel ingericht als dressing met een infraroodsauna maar kan perfect als kinder- of logeerkamer dienen.
Automatische verduisterende en zonnewerende rolluiken op zonne-energie

- Mooi zuidwest gerichte aangelegde tuin met een variëteit aan planten en bomen en een groot terras. Door de gunstige ligging kan je de hele dag door genieten van de zon.

- Zolderberging

Heb je interesse? Aarzel niet en geef ons een seintje op [email protected] of op 0486/37.35.08. Meer info over de woning via https://shorturl.at/ot013 Bezoeken zullen wij zoveel als mogelijk clusteren op 10, 11 en 18 mei na afspraak. Graag tot dan! Nathalie & Matthias

Contacter