Maison à vendre

4 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 11116291
Immoweb code : 11116291

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
185 mètres carrés habitables
440 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
* VERKOCHT na 1e bezoek *
Interesse om uw woning ook te verkopen? Contacteer ons voor een gratis schatting: 050 82 37 71

Deze gezinswoning in de Nieuwenhove wijk is de ideale woonst voor gezinnen omwille van zijn rustige ligging, uitstekende zuidwest oriëntatie van de tuin, 3 ruime slaapkamers en een kinderkamer, op fiets- of wandelafstand van het commerciële centrum van Oostkamp en met een mooi bos aan het einde van de straat. Klinkt dit niet als de geschikte woning?

De woning, opgericht halfweg jaren ’70, geniet van een instapklaar karakter en werd al die jaren met de grootste zorg onderhouden.

Bij het binnenkomen is er een aangename inkomhal met vestiaire ruimte en aansluitend een gastentoilet. Vervolgens is de leefruimte, lichtrijk en voorzien van een houtkachel, met een halfopen keuken. De inpandige garage is niet alleen berging voor de wagen, maar ook de nieuwe verwarmingsketel (Vaillant) en voorraad kunnen hier worden opgeborgen.

Via de trap in de inkomhal bereiken we de bovenverdieping, waar er drie ruime slaapkamers aanwezig zijn, een kinderkamer en een badkamer met douche en toilet.

Bij de woning hoort een onderhoudsvriendelijke tuin met vooraan plaats voor het parkeren van een wagen. De achtertuin is van de straat afgesloten en is hoofdzakelijk in grasperk aangelegd en voorzien van een terras met glazen overkapping.

Mocht u nog twijfelen, de woning is met openbaar vervoer (bus) vlot bereikbaar en met de wagen staat u in geen tijd op de belangrijke verbi

Contacter