Maison à vendre

4 chambres

Immoweb code : 9834661
Immoweb code : 9834661

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
510 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
VERKOCHT AAN DE VRAAGPRIJS IN 14 DAGEN

Deze recente gezinswoning vinden we terug in de wijk Nieuwenhove. Een topligging voor wie nabij het centrum van Oostkamp wil wonen. Verder is deze instapklare woning ook gelegen nabij het bos, openbaar vervoer, diverse fiets- en wandelpaden alsook geniet u van een vlotte aansluiting op diverse belangrijke invals- en verbindingswegen.

De woning, opgericht in 2002, is goed onderhouden, geniet van een instapklaar karakter en beschikt over een blanco elektrisch keuringsverslag. Bij het huis hoort ook een aangename afgesloten tuin met gezellig terras en voldoende parkeermogelijkheden voor de deur. Dankzij z’n ligging in ¨tweede§ bouwlijn geniet u tevens van extra privacy en een mooi groen uitzicht.

Indeling van de woning:

Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met eet- en zithoek uitgevend op de achtertuin en het terras, ingerichte leefkeuken met aansluitend berging annex wasplaats, inpandige garage.

Eerste verdieping: nachthal, badkamer, vier slaapkamers waarvan 2 ruime kamers en 2 kinderkamers.

Tweede verdieping: ruime bergzolder toegankelijk via een uitschuifbare ladder.

Bij de woning hoort een onderhoudsvriendelijke tuin met vooraan plaats voor het parkeren van een drietal wagens. De zij- en achtertuin zijn van de straat afgesloten en zijn hoofdzakelijk in grasperk aangelegd en tevens voorzien van twee terrassen zo geniet u zo goed als de hele dag van de zon. Volledig achteraa

Contacter