Maison à vendre

299000€

2 chambres 232 mètres carrés

Immoweb code : 11327960
Immoweb code : 11327960

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
232 mètres carrés habitables
441 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in deze prachtige halfopen ruime woning met atelier. Bij het betreden van deze woning wordt u verwelkomd in een gezellige leefruimte, waar een knisperend haardvuur in de houtkachel zorgt voor een warme ambiance. Naast de sfeervolle houtkachel is er ook centrale verwarming op gas aanwezig.

De leefruimte gaat over naar de uitgeruste keuken. Achter de keuken bevindt zich een handige berging, waar ruimte is voor een wasmachine en andere benodigdheden. Er is ook een uitgeruste bar aanwezig, waar u in het weekend kunt ontspannen en genieten van uw favoriete drankje in goed gezelschap.

Op het eerste verdiep zijn er 2 slaapkamers aanwezig en nog een vaste trap naar de zolder waar eventueel nog een 3de slaapkamer kan gemaakt worden. Er is ook een badkamer met douche, bad en lavabo aanwezig.

Voor degenen die graag creatief bezig zijn of een bijberoep uitoefenen, is er een ruim atelier beschikbaar. Dankzij de hoge sectionale poort kunnen zelfs grote bestelwagens moeiteloos naar binnen. Het atelier biedt alle mogelijkheden.

Vanuit het atelier heeft u directe toegang tot het ruime terras, waar u kunt ontspannen. Achteraan de woning is er een poort die toegang biedt tot meerdere parkeerplaatsen, waardoor er voldoende ruimte is om uw voertuigen te parkeren.

Contacter