Maison à vendre

599000€

5 chambres 357 mètres carrés

Immoweb code : 11409942
Immoweb code : 11409942

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
357 mètres carrés habitables
881 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze prachtige, instapklare woning gelegen in een rustige straat in het charmante Opwijk. Deze woning biedt een ideale combinatie van comfort, ruimte en een schitterende lichtinval. Stap binnen via de elegante inkomhal met lichtstraat die u meteen verwelkomt met natuurlijk licht. De ruime leefruimte baadt in het zonlicht en vormt het hart van het huis. De volledig uitgeruste keuken met ontbijthoek zorgt voor gezellige momenten. Aansluitend vindt u een ruime eetplaats met toog/bar, perfect voor familiediners. Verder beschikt het gelijkvloers over een ruime garage, apart toilet, vestiaire, ingemaakte kasten en een praktische wasplaats.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één met een adembenemend zicht op groen. De badkamer is voorzien van een bad, inloopdouche, dubbel lavabomeubel en een heerlijke sauna. Daarnaast is er een royale inloopdressing die u van alle gemakken voorziet. De tweede verdieping biedt twee extra slaapkamers en een aangename hobbykamer. Het prachtige dakterras met zicht op groen is de perfecte plek om te ontspannen.

Deze woning is centraal gelegen in een rustige straat met scholen en openbaar vervoer (Brussel – Dendermonde – Aalst) op wandelafstand. Het perceel van 8a81ca en het ruime aangelegde terras zorgen voor extra buitenruimte om van te genieten. Bovendien is de woning volledig instapklaar, zodat u meteen kunt beginnen met genieten van uw nieuwe thuis. De woning beschikt over zonnepanelen, centrale verwarmi

Contacter