Maison à vendre

335000€

2 chambres

Immoweb code : 11410040
Immoweb code : 11410040

Aperçu

2 chambres

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige woning is gelegen in de rustige gemeente Opwijk en biedt alle comfort en ruimte die u nodig heeft. De woning is standaard uitgerust met een tuin en een garage, perfect voor wie op zoek is naar een gezellige en rustige plek om te wonen.

Met 2 slaapkamers is deze woning ideaal voor een klein gezin of een koppel dat graag wat extra ruimte heeft. De woning is recent in 2022 gerenoveerd en dus instapklaar (mogelijkheid voor een 3de slaapkamer).

De tuin is georiënteerd op het zuiden, waardoor u de hele dag van de zon kunt genieten. Of u nu wilt ontspannen in de zon of wilt genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie, de tuin biedt de perfecte plek om te ontspannen.

Verder heeft de woning een ruime, droge kelder en een zolder met vaste trap, dewelke makkelijk omgevormd kan worden naar extra bewoonbare vloeroppervlakte.

De woning is ideaal gelegen in een rustige buurt, dicht bij scholen, winkels en openbaar vervoer. Met alle voorzieningen binnen handbereik, is dit de perfecte plek om te wonen. Kortom, deze woning biedt alles wat u zoekt: comfort, ruimte en een ideale ligging. Aarzel niet langer en plan vandaag nog een bezoek aan uw toekomstige thuis!

Interesse in deze woning? Contacteer ons via [email protected] of via het telefoonnummer: 0470 06 89 23

Contacter