Maison à vendre

999000€

4 chambres 381 mètres carrés

Immoweb code : 11305368
Immoweb code : 11305368

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
381 mètres carrés habitables
4917 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. De leefruimte is ruim en voorzien van veel natuurlijk lichtinval dankzij de grote glaspartijen. De vloertegel in natuursteen straalt een ontegensprekelijke charme uit en beschikt over vloerverwarming en airconditioning.

De leefruimte geeft meteen toegang tot de open keuken. Ook hier geniet je van veel lichtinval door de grote glaspartijen die over zonsverduistering beschikken. De keuken beschikt over voldoende kastruimte en is volledig geïnstalleerd.
Aanpalend aan de keuken bevindt zich de wasplaats met aparte douche, die verder toegang verleent tot zowel de garage als de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers op keramische tegels en airconditioning. Drie slaapkamers, elk variërend in oppervlakte, beschikken over ingemaakte kasten, een spoelbak en aansluiting voor internet en televisie. De vierde slaapkamer beschikt over een aparte dressing en geeft ook rechtstreeks toegang tot de badkamer. Deze bestaat uit een dubbele wastafel en ligbad.

Buiten bevindt zich nog een grote werkruimte met bureau. De bureau, volledig op keramische tegel, is voorzien van een geïnstalleerde keuken, toilet, kamer en de leefruimte, ook hier met airconditioning. De werkruimte kan gebruikt worden als hobbyruimte.

- 76 zonnepanelen
- Airconditioning
- ventilatiesysteem D
- EPC A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom?

Contacter