Maison à vendre

245000€

3 chambres 151 mètres carrés

Immoweb code : 11349745
Immoweb code : 11349745

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
151 mètres carrés habitables
475 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op een hele rustige locatie vindt men deze aangename eengezinswoning terug. Dankzij de centrale ligging geniet de bewoner van een vlotte bereikbaarheid en de aanwezigheid van belangrijke voorzieningen op wandelafstand.

Indeling: Inkomhal, lichtrijke en frisse woonkamer met aansluitende de open leefkeuken voorzien van alle courante toestellen. Opvallend is het natuurlijk licht dat binnenvalt. Aansluitend de keuken bevindt zich een polyvalente ruimte die kan dienen als bureauruimte. De recent vernieuwde badkamer bevindt zich op het gelijkvloers die voorzien is van douche, ligbad en wastafel. Apart gastentoilet is aanwezig. Achterliggend is er nog een veranda met toegang tot een berging/wasplaats met alle technische voorzieningen.

Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers aanwezig. Tot slot is er de masterbedroom gelegen op de zolderverdieping die te bereiken is via een vaste trap.

Wie op zoek is naar een leuke tuin zal aangenaam verrast zijn. De tuin is zonovergoten en men kan er quasi de hele dag van genieten met een totale perceeloppervlakte van maar liefst 475,00 m2!

TROEVEN: modern, trendy en instapklaar en elektriciteit conform het AREI!

Benieuwd naar deze woning? Vraag snel jouw bezoek aan.

EPC: 158 kWh/m² - UC: 2085111
Ref.: SD/24069/K

Contacter