Maison à vendre

1989000€

3 chambres 615 mètres carrés

Immoweb code : 11323358
Immoweb code : 11323358

Aperçu

3 chambres
3 salles de bains
615 mètres carrés habitables
34737 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het landelijke Peer treffen we midden in het groen zonder enige inkijk van buren, deze bijzondere langgevelhoeve (bouwjaar 2011), gelegen in landbouwgebied op een domein van 3,5 ha.
Het domein bestaat uit een imposante, volledig onderkelderde hoofdvilla met 3 slaapkamers met inloop dressing, 3 badkamers (allen voorzien met een dubbele lavabo, douche en bad), een luxe Sie Matic keuken gescheiden van de zit/leefruimte door een kastenwand met ingebouwde M-Design doorkijkgashaard en ten slotte een groot bureel met polyvalente ruimte op het verdiep.
Tegenover het woongedeelte treffen we ruime stallingen omgeven door weides. Deze villahoeve werd gebouwd met hoogwaardige materialen en oog voor detail.
Voor het interieur moesten de kleuren wit, zwart en natuurhout de toon zetten. Het resultaat is een tijdloze strakke landelijke woning met een eigentijds kantje. We zien parketvloeren, trappen en inbouwkasten in Franse eik terugkomen doorheen de volledige woning. Samen met de grote raampartijen in zwart stalen frame krijgt de woning een karaktervolle landelijke en natuurlijke uitstraling. Via een mooie lange oprijlaan, afgesloten door een volautomatisch zwart stalen poort, rijden we het domein binnen.

GELIJKVLOERS:
De woning is toegankelijk enerzijds via een houten poortje aan de hoofdingang ofwel via de zij-ingang op de binnenkoer.
Via de hoofdingang met vestiairekast en gastentoilet, betreden we de leefruimte met zithoek en eetkamergedeelte. Wat opvalt zijn de grote raampartijen

Contacter