Maison à vendre

274000€

4 chambres 149 mètres carrés

Immoweb code : 11280940
Immoweb code : 11280940

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
149 mètres carrés habitables
260 mètres carrés de terrain

Description

Maison mitoyenne

Désolé il n'y a pas de traduction française. Welkom thuis in deze charmante woning, ideaal gelegen nabij het bruisende centrum van Deinze, op wandelafstand van winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer én de belangrijkste invalswegen.
We betreden deze instapklare woning via de inkomhal, die toegang biedt tot de leefruimte waar je wordt begroet door een warme sfeer en een doordachte lay-out die perfect past bij het moderne gezinsleven. De volledig ingerichte keuken is het hart van het huis, waar gezellige diners en levendige gesprekken samenkomen.
In de prachtige tuin ontdek je een oase van rust, waar je kan ontspannen na een werkdag.
Met vier ruime slaapkamers en een moderne badkamer, is er voldoende ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en tot rust te komen.
De conforme elektrische keuring, led verlichting, deurbel met camera,… geeft extra gemoedsrust. Het lage verbruik zorgt ervoor dat je niet alleen milieubewust leeft, maar ook bespaart op je energierekening.
Mis deze kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging via [email protected] of telefonisch op het nummer 09/380.09.74 en maak van deze woning jouw thuis.

Contacter