Maison à vendre

3 chambres 233 mètres carrés

Immoweb code : 10943595
Immoweb code : 10943595

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
233 mètres carrés habitables
792 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze karaktervolle woning is gelegen op een boogscheut van het centrum van Deinze, op wandelafstand van winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. Ook de belangrijkste invalswegen bevinden zich nabij deze woning.

We betreden de woning via de inkomhal die ons toegang biedt tot de zéér lichtrijke woonkamer met van een sfeervolle ingebouwde houthaard. Aansluitend vinden we de ruime leefkeuken voorzien van voldoende kastruimte, koelkast, kookplaat, dampkap, oven, dubbele spoelbak, vaatwasser en een gezellige eethoek. Via het schuifraam in de keuken krijgt u toegang tot het aangelegd terras.
Het gelijkvloers is tevens voorzien van een eerste slaapkamer/bureelruimte, een badkamer (bad met douche-functie en lavabomeubel), een toilet, een berging en een zeer praktische wasruimte (voorziening voor wasmachine en droogkast). Via de wasplaats krijgt u toegang tot de garages met aansluitend de ruime en zonnige tuin waar het heerlijk vertoeven is na een drukke werkdag!
Op de verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers en een extra kamer voorzien van een toilet en lavabo.
Bovendien is er nog een ruime zolder die kan ingericht worden als extra slaapkamers/bureel/hobbyruimte/...
Troeven aan deze karaktervolle woning zijn: rolluiken, muggenramen, conforme elektrische installatie, waterontharder, ruime parkeermogelijkheden, mooie tuin, dichtbij centrum,...

Wenst u graag een bezoek aan deze charmante woning te Deinze? Conta

Contacter