Maison à vendre

4 chambres 209 mètres carrés

Immoweb code : 10691349
Immoweb code : 10691349

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
209 mètres carrés habitables
935 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning biedt veel grote ruimtes en comfortabele voorzieningen. Het beschikt over vier ruime slaapkamers. Daarnaast heeft de woning een zeer grote tuin, wat een geweldige buitenruimte biedt voor ontspanning, spelen of tuinieren.

Op de begane grond van de woning vind je een ruime inkomhal, een garage, een kelder, een bureauruimte, een keuken en een leefruimte. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor verschillende activiteiten en dat er genoeg opslagruimte is in de kelder.

Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers, een badkamer en een tweede toilet.

Een groot voordeel van deze woning is dat er geen verplichting is tot renovatie. Dit betekent dat je niet meteen hoeft te investeren in grote verbouwingen of aanpassingen. Bovendien is er een recente gascondensketel aanwezig, wat kan bijdragen aan een efficiënte verwarming van de woning. Ook het dubbelglas met recente chassis en rolluiken draagt bij aan een goede isolatie en energiebesparing.

Daarnaast beschikt de woning over een regenwaterput met pomp, wat een duurzame oplossing is voor het besproeien van de tuin of ander gebruik. De nieuwe leidingen van de centrale verwarming zijn een positief aspect, omdat dit betekent dat het verwarmingssysteem up-to-date is en goed functioneert.

Kortom biedt deze woning een aantrekkelijke combinatie van ruimte, comfort en recente voorzieningen, zonder verplichte renovaties. En wat een tuin! Bel gerust voor een complete beschrijving 0485 054 011!

Contacter