Maison à vendre

265000€

3 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 11297661
Immoweb code : 11297661

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
484 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging:
De woning is gelegen in een rustige fietsstraat aan de dorpskern van Putte. Winkels, scholen en openbaar vervoer allen nabij. Daarnaast kent Putte een goede verbinding naar omliggende steden als Lier en Mechelen.
Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer met douche & toilet. Achteraan is er een aparte buitenberging. Toegang naar kelder.
1ste verdieping: nachthal, 2 ruime slaapkamers.
Zolder: vaste trap naar ruime zolder, mogelijkheid om 2 kamers te voorzien.
Buiten: mooie, ruime tuin met zuid-west oriëntatie
Beschrijving:
Welkom in deze prachtige woning op een prima locatie in Putte. Deze woning werd doorheen de jaren steeds goed onderhouden, mits wat renovatiewerken is deze om te toveren tot een ideale gezinswoning. De woonkamer geeft een prachtig ruimtegevoel dankzij de hoge plafonds. De kelder is bruikbaar als extra stockage. Op het eerste verdiep zijn er 2 ruime slkrs en de vaste trap brengt ons naar de zolder. Hier kunnen er 2 extra kamers voorzien worden. Naast de woning is tot slot een garage voorzien.
Extra:
- Zuid-west tuin
- Garage naast de woning
- Prima onderhouden
- Gelegen in rustige straat
Het EPC van de woning bedraagt 852 kwh/m², wat overeenkomt met label E. Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.b

Contacter