Maison à vendre

379000€

4 chambres 212 mètres carrés

Immoweb code : 10951209
Immoweb code : 10951209

Aperçu

4 chambres
212 mètres carrés habitables
388 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze nieuwbouwwoning wordt opgeleverd in het voorjaar van 2024 en is gelegen in een rustige en groene omgeving met prachtig zicht over de velden.

Indeling van de woning:
Op het gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal met apart gastentoilet en berging waarin aansluiting is voorzien voor wasmachine en droogkast. Via de hal komen we in de lichtrijke leefruimte met aansluitend een open en volledig geïnstalleerde keuken. Deze keuken en leefruimte hebben een prachtig uitzicht over de velden en staan in verbinding met de tuin. Naast de keuken vinden we een praktische berging.

Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. Verder is er nog een derde berging en een optionele trap naar de zolderverdieping.
De zolder kan makkelijk afgewerkt worden tot één of meerdere kamers en een derde badkamer.

De woning wordt verwarmd met vloerverwarming door een warmtepomp, zowel op het gelijkvloers als op de eerste verdieping.

De woning zal opgeleverd worden met E peil 18 (=50% korting op het KI voor de eerste 5 jaar) en de optie bestaat om dit uit te breiden naar max E peil 10 (= 100% korting op het KI voor de eerste 5 jaar).

Verder beschikt de woning over een regenwaterput van 5 000 L en zonnepanelen met een totale capaciteit van 2800 Wp.
Bij tijdig instappen kan u de badkamer, keuken, vloeren,... nog aanpassen naar eigen wensen.

We hebben ook enkele interieur foto's van een reeds afge

Contacter