Maison à vendre

425000€

2 chambres 200 mètres carrés

Immoweb code : 11164921
Immoweb code : 11164921

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
200 mètres carrés habitables
956 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
IN OPTIE!!

Startklaar renovatieproject met goedgekeurde vergunning op een TOPlocatie!! Ruime woning met 2 slaapkamers, een bewoonbare oppervlakte van 200 m² en grondoppervlakte van 956 m² op een toplocatie te Rijmenam! Vergunninsaanvraag werd reeds ingediend & goedgekeurd. Plannen van architect zijn aanwezig en inbegrepen!

Huidige indeling: gelijkvloers: Ruime garage van 30 m² met achteraan een berging/wasruimte van 20 m². Polyvalente ruimte van 16 m² met extra berging/technische ruimte van 14 m². Tussenverdieping: Inkomhal van 11 m² op stenen vloer. Ruime woonkamer van 29 m² op met zeer veel lichtinval en open haard. Ruimte voor keuken (NIET geïnstalleerd) van 21 m² met uitzicht over de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 ruime slaapkamers van 16 m² en 15 m². Aansluitend aan de hoofdslaapkamer bevindt zich de badkamer van 6 m² op stenen vloer, voorzien van; toilet, lavabomeubel en ligbad. Tuin: Terras van 30 m². Ruime tuin van 810 m².

EXTRA:
Voorziene indeling na renovatie (volgens plannen architect en vergunningsaanvraag):
- De verbouwing en uitbreiding zorgt voor een toename in nuttige vloeroppervlakte van 92 m² en een toename in fotoprint van 18 m² in de vorm van een aanbouw voor de nieuwe keuken. De woning wordt opgetopt met een tweede bouwlaag waarin zich 3 slaapkamers en een badkamer bevinden. Het gelijkvloers wordt gerenoveerd tot een open woonruimte en eetruimte aansluitend aan de keuken. Verder treffen we op het gelijkvloers een privatief ouderl

Contacter