Maison à vendre

175000€

4 chambres 164 mètres carrés

Immoweb code : 11106191
Immoweb code : 11106191

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
164 mètres carrés habitables
249 mètres carrés de terrain

Description

Ruime gezinswoning met 4 slaapkamers nabij het centrum van …

Deze gezinswoning, gunstig gelegen nabij het bruisende centrum van Roeselare, biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Scholen, openbaar vervoer, sportcentra, winkels en andere voorzieningen bevinden zich allemaal op een steenworp afstand.

Bij binnenkomst tref je een ruime inkomhal aan, die je leidt naar een gezellige woonkamer met een gaskachel. Via de woonkamer bereik je de praktische keuken met een handige kelder. De begane grond omvat eveneens een badkamer met ligbad en wasmeubel.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, elk voorzien van rolluiken.. Op de tweede verdieping is er nog de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren, op dit moment is deze nog zolderruimte. Het grote gemak is dat deze ruimte bereikbaar is via een vaste trap.

De tuin is eenvoudig maar zeer ruim, biedt voldoende ruimte voor ontspanning en heeft twee extra bergingen voor praktische opslag.

De woning beschikt over dubbele beglazing met houten raamwerk, decentrale gaskachels als verwarming en een geïsoleerd dak voor extra comfort.


Mis deze kans niet om deze woning te bezichtigen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te plannen.

Troeven
*3-4 slaapkamers
*Grote stadstuin
*Vlakbij het centrum van Roeselare


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: ja, conform
5) Renovatieverplichting: neen
6) Overstromingsrappo…

Contacter