Maison à vendre

285000€

3 chambres 152 mètres carrés

Immoweb code : 11222292
Immoweb code : 11222292

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
152 mètres carrés habitables
706 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ruime hoekwoning met grote tuin, garage en 3 slaapkamers op centrale ligging te Roeselare!

Deze woning is gelegen in een begeerde wijk op boogscheut van het centrum van Roeselare. Met alle voorzieningen binnen een straal van 1km (bakker, slager, winkel, school...) en op minder dan 1km van de Ring van Roeselare, is dit dé ideale ligging.
De woning vraagt om een flinke opfrissing, wat het mogelijk maakt om er uw persoonlijke stempel nog na te laten.

Indeling: Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal, waar ook het apart gastentoilet is alsook de trap naar boven en de toegang tot de berging/kelder.
Vervolgens is de leefruimte gelegen, die onderverdeeld is in enerzijds de zithoek en anderzijds de eetplaats. De ruimte wordt verwarmd op de gezellige gaskachel. De leefruimte wordt gekenmerkt door de raampartijen, waardoor er voldoende natuurlijke lichtinval is. Zowel vanuit de eetplaats als vanuit de aanpalende keuken is er zicht op de grote tuin. De keuken is basis ingericht, doch voorzien van de nodige toestellen: frigo, oven, fornuis... Naast de keuken vinden we de inpandige garage met automatische poort terug. Vanuit hier is ook toegang tot de tuin.
Boven zijn 3 slaapkamers en een badkamer met douche en lavabo. Tot slot is er nog een bergzolder.

De tuin is zo georiënteerd dat je kan wakker worden op het terras met een kopje koffie en 's avonds achteraan een aperitief kan drinken in de avondzon. Dankzij de oppervlakte van 580 m2 tuin zijn er voldoende mogelijkheden om hie

Contacter