Maison à vendre

149000€

3 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 11351940
Immoweb code : 11351940

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
248 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Stap binnen in het bruisende centrum van Roeselare en ontdek deze charmante, te renoveren woning met een eigen garage, gelegen op een ruim perceel van 248 m².

Het begint allemaal met een uitnodigende inkomhal die je verwelkomt naar een gezellige woonkamer, naadloos verbonden met een leefkeuken - de ideale plek om samen te komen en te genieten van culinaire hoogstandjes. Een handig toilet en een ruime garage voegen extra gemak toe aan jouw dagelijks leven.

Buiten wacht een prachtige tuin om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Onder de leefkeuken bevindt zich een handige kelder voor extra opslagruimte of veelzijdige toepassingen.

Op de eerste verdieping vind je een gezellige nachthal die leidt naar drie comfortabele slaapkamers en een eigentijdse badkamer, compleet met een luxueuze massagedouche, toilet en stijlvol lavabomeubel.

De zolder, bereikbaar via een vaste trap, biedt nog meer mogelijkheden - transformeer deze ruimte tot een vierde slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbyruimte naar keuze.

Grijp deze kans en laat jouw droomwoning werkelijkheid worden!

Contacter